Canvi de template!

Bona tarda!
Fa tres anys que vaig iniciar aquest blog amb ganes d'escriure sobre tot allò que m'agradés de la IA. Temps després vaig anar obrint el meu món i actualment aquest blog recull qualsevol tema que tingui a veure amb el món del software (o el meu en ell jejeje).
Hi escric sempre que tinc una bona estona lliure (que són poques) però li tinc molt d'afecte.
És per aquest motiu i per celebrar els seus tres anys, que ahir vaig decidir donar-li un canvi d'imatge (que ja li tocava!).El disseny és més senzill però el trobo més atractiu, conserva l'essència del primer disseny i intenta fer la vostra navegació més fàcil; respecta els blaus i la imatge principal que recorda a un circuit d'alguna placa (curiós si parlem de software no?). Estic pendent de millorar el responsive per mòbil o en el seu defecte, fer-ne un disseny específic per aquests dispositius. També aconseguim domini propi així que en unes hores ja ens podreu visitar a http:///www.softwaringme.es
No us sembla genial?
Només espero que les meves entrades continuïn sent interessants per aquells que em visiteu entrada rere entrada. Sí, a vegades passen mesos sense escriure-hi però sempre sabeu que torno! Només espero que cap canvi us impedeixi de tornar i si mai teniu cap queixa o suggeriment... teniu el meu mail per tot el blog!

Novament, gràcies per cada visita i espero anar obrint portes del món del software durant... molts anys més!

Mar


0 Comentarios