Primera entrada!

Bona nit!
Estic molt contenta d'anunciar la primera entrada d'aquest blog!

Després d'un parell de mesos recopilant la informació crec que estic preparada per començar aquest petit projecte. Us explico, es senzill: Fa temps vaig descobrir que dins la informàtica, carrera que estic estudiant, el món que realment m'apassionava era la Artificial Intelligence. Després de llegir varis articles vaig començar amb els meus primers cursets introductoris. Tot això sembla poc i és així de cert!


És llavors quan vaig tenir aquest idea: i si tothom que volgués començar o trobar informació, tingués un portal on fer-ho? Jo vaig d'enllaç d'internet en enllaç i de llibre de la biblioteca en llibre... però crec que seria interessant que de la mateixa manera que jo vaig aprenent, qualsevol curiós també pogués fer-ho.

I qui sap (somiant un xic) si en un futur acabo pujant treballs meus!?
Per començar, les primeres setmanes introduiré aquest món, fent una mica d'ull enrere a la història i als pares d'aquesta ciència. Després espero poder-vos explicar els diferents mons en què s'especialitza aquesta ciència i poc a poc aprofundir.
També he trobat articles en anglès que traduiria i poc a poc anar formant la base d'aquest blog.

La pregunta: Perquè en català? Doncs resposta ben senzilla: És la meva llengua diària i materna. Crec que seria interessant poder tenir un font d'informació en aquest idioma.

Gràcies per seguir-me!

0 Comentarios